Инсектициди

Quick Bayt Spray

Опис:

Инсектицид за контрола на муви

Пакување од 20 гр.
Пакување од 1 л.

Спектакуларен производ за заштита од муви. Производот е спремен за апликација со едноставно мешање со вода. Содржи специјални сексуални и хранливи подлоги. Производот се аплицира со помош на четка или пумпа по избор. Не содржи боја и не ги обојува површините. Без мирис и оштетување на површините.Шифра: 000101