Инсектициди

Maxforce IC – гел за бубашваби

Опис:

Инсектицид – гел за контрола на бубашваби

Активна материја: imidacloprid

Пакување од 20гр. во пластични туби

Професионален производ во форма на гел кој се користи за контрола на сите видови бубашваби. Може да се аплицира на разни видови подлоги, вклучувајќи и апликации на компјутерски системи, разни видови на електронски уреди и други машини. Производот се аплицира со помош на специјални апликатори (30гр), а апликацијата може да се изведе во кое било време и на кое било место за аплицирање во присуство на клиентот.Шифра: 000111