Products

DQFM Ѕиден диспензер со дирекно приклучување на вода за дозирање на концентрирани производи вреќички

Description:

Ѕиден диспензер со дирекно приклучување на вода за дозирање на концентрирани производи вреќички од 1,5 lit (за RoomCare plus со соодветно колор лабела). Дозирањето е автоматско вода+производ-готов раствор за користење. Погодно за хотели со 50 и повеќе соби за висока фрекфенција и полнење на 750 мл RoomCare брендирани спреј прскалки



Code: