Производи

Divermite S Ѕиден диспензер за дозирање на концентрирани производи

Опис:

Ѕиден диспензер  за дозирање на концентрирани производи вреќички од 1,5 lit (за RoomCare plus со соодветно колор лабела). Погодно за хотели до 50 соби и полнење на 300 мл RoomCare брендирани спреј прскалкиШифра: