Вешерај

Clax Deosoft Breeze Conc. (20l)

Опис:

Супер-концентриран повеќе фуккционален омекнувач за сите видови ткаенини и материјал (пешкири, чаршафи, волна, деликатни материјали и др). Катјонската формулација го абсорбира статичкиот електрицитет и создава заштитен филм на влакното што го олеснува пеглањето и го спречува згрудчувањето и запушувањето на материјалот. Содржи ONT формулација за трајна неутрализација на непријатни миризби (како урина, повраќаници и останати телесни течности) кои се јавуваат дури и после перењето, како и обезбедува свежина и мирис со продолжено дејство и продолжен временски период.Шифра: 0845