Производи

Cif Professional Cream Lemon (6x2L)

Опис:

Cif Professional Cream Lemon се користи за најтешките чистења во кујната, купатилото и околу домот како градина, мебел и скара. Нејзината моќна и сестрана формула продира во тешките маснотии и бигор оставајќи длабоко чисти површини со брилијантен сјај. Нежна е за површини како емаил и керамика.Шифра: 1302