Инсектициди

Aqua Kothrine 2 EW

Опис:

Ефикасен инсектицид за професионален третман против комарци и муви

Активна материја: delthametrin 20g/l

Пакување од 1 литар
Пакување од 5 литри

Одличен производ за контрола на комарци и муви за големи површини. Без мирис, без боење на површините и многу мала токсичност. Производот се аплицира со помош на УЛВ апарати или апарати за термално замаглување. Одобрен за надворешна и внатрешна употреба. Поволен за апликација на големи површини како паркови, хотелски комплекси, села и градови. Производот може да се користи и за контрола на комунални и магацински штетници во било кој затворен простор.
Препорачан производ од WHO (Светска Здравствена Организација)Шифра: 000100