Вешерај

Clax-L-5000-Plus

Clax L-5000 Plus Дозирен уред за автоматска дистрибуција на CLAX течни детергенти

Опис:

Дозирен уред за автоматска дистрибуција на CLAX течни детергенти за професионални машини за перење алишта и веш. Меморирање до 16 формули за перење. Содржи единица за мешање и транспорт на детергентот со вода.Шифра: 659