Објектна хигиена

22

Domestos Proffesional Pine Fresh 5l

Опис:

Концентрирано средство во форма на гел на база на хлор. Се користи за секојдневно или периодично чистење на WC школка, писоари, тоалети… Спремно за употреба со директно нанесување. Добра вискозност за подолго задржување на вертикални површини. Неутрализира непријатна миризба и дезинфицира.Шифра: 644