Производи

7

Room Care Cream R7 (500ml)

Опис:

Крем детергент за генерално чистење на емајлирани површини во тоалети (умивалник, када за туширање, бидеа, тоалетни школки и уринарници и слични површини). Не абразивно дејство и ефикасна формулација.Шифра: 0464