Производи

5

Room Care R5.1 plus (1,5l)

Опис:

Супер концентрирано средство, парфем/озонер за освежување на соби. После употреба остава свеж мирис во просторијата и е избалансиран производ како подршка на свежите мириси кои ги оставаат останатите room care производи за хигиена. Колор кодиран систем за употреба преку Devermite/DQFM диспензери со спреј прскалка 300мл.Шифра: 0035