Производи

3

Room Care R3 plus (1,5l)

Опис:

Супер концентрирано повеќенаменско средство за дневно одржување и чистење на тврди водоотпорни површини во соби како стакло, огледала, мебел, предмети, телефон, телевизор, кваки идр. pH-неутрален, со свеж мирис. За апликација со пребришување/гланцање, брзо се суши и ефикасно одстранува отисоци од прсти и други лепливи нечистотии. Колор кодиран систем за употреба преку Devermite/DQFM диспензери со спреј прскалка 300мл.Шифра: 0032