Објектна хигиена

8

Taski Jontec Forward (5l)

Опис:

Концентрирано алкално средство за темелно чистење на отпорни нечистотии. За сите видиви површини, освен за нелакирано дрво. За повеќе намени (генерално чистење, одстранување на политури, припрема на подови за премачкување).Ниско пенливо, брзо се суши и добри својства на емулзификација. Дава свеж мирис.Шифра: 0267