Премази и политури за подови

7

Jontec Repello (5l)

Опис:

Лак за заштита и импрегнација на подови на водена база. Наменет за заштита на порозни непремачкани камени подови и керамички површини. За внатрешна и надворешна употреба. Најдобар за места каде има валкање од масти и мрснотии. Создава слој кој ја одбива нечистотијата и флеката/нечистотијата ја чува незлепена за подот во текот на 2 часa со што се поедноставува чистењето. Производот не го менува изгледот на подот. Покриеност 25 – 100 м2 / лит.Шифра: 0435