Премази и политури за подови

6

Jontec Prevento (5l)

Опис:

Лак за заштита и импрегнација на подови на база разредувачи. Наменет за заштита на порозни непремачкани камени подови и керамички површини. Најдобар за нечистотии За внатрешна и надворешна употреба. Создава слој кој ја одбива нечистотијата и ја држи нечистотијата незалепена за подот 2 часа со што се поедноставува чистењето. Не мрзне при апликација на отворен/надворешен простор. Производот не го менува изгледот на подот. Покриеност 25 – 100 м2 / лит.Шифра: 0434