Премази и политури за подови

3

Taski Jontec Liquid Wax (2x5l)

Опис:

Течено средство, восок за подови. За чистење и одржување на лакирани, маслени, нелакирани и плутани подови. Избалансирана формулација од восок и разредувач која овозможува лесно гланцање.Шифра: 0355