Премази и политури за подови

2

Taski Jontec Extra (2x5l)

Опис:

Средство за одржување подови на база полимери. Идеална комбинација на полимер, восок и детергент. За орджување на подови. Создава сјаен и заштитен филм кој не лизга на места со голема фрекфенција на луѓе.Шифра: 0260