Премази и политури за подови

1

Taski Jontec Eternum (2x5l)

Опис:

Емулзија за подови со висок сјај. За мазни и водоотпорни тврди подови. Наменет за места-коридори со висока фрекфенција на луѓе. Лесно за нанесување. За места каде редовното одржување политури е проблематично. Се нанесува 2-3 слоја. Не лизга согласно тест ASTM D-2047.Шифра: 0354