Производи

6

Taski Tapi Extract (5l)

Опис:

Средство за чистење теписи и мебел штоф со методата прскање-усисѕвање (спреј-екстракција). Ја содржи новата “ONT” технологија за ефикасна неутрализација на непријатните миризби во воздухот и долготраен свеж мирис. ph неутрално. Сертифициран од Woolsafe Институтот. Ефикасно ги елиминира алергените од куќната прашина за што е лабораториски тестиран.Шифра: