Производи

5

Taski Tapi Shampoo (2x5l)

Опис:

Концентриран шампон за теписи за чистење на средно ниво на длабочина за сите видови на теписи и мебел штоф. Ја содржи новата “ONT” технологија за ефикасна неутрализација на непријатните миризби во воздухот и долготраен свеж мирис. ph неутрално. Сертифициран од Woolsafe Институтот. Соодветен за употреба со било која метода за шампонирање теписи со перформанси на лесно усисување и отстранување на остатоците после чистењето. Ефикасно ги елиминира алергените од куќната прашина за што е лабораториски тестиран.Шифра: