Производи

3

Taski Tapi Spotex 2 (6×0,75l)

Опис:

Средство за отстранување дамки од теписи и мебелштоф формулиран како водена формулација. Особено ефикасно за отстранување на нечистотии кои се растворливи со вода како што се џус, кафе, чај, кечап, вино или крв. Брзо дејство. Ја содржи новата “ONT” технологија за неутрализација на непријатни миризби во воздухот. Сертифицирано од Woolsafe.Шифра: 0116