Производи

2

Taski Tapi Spotex 1 (6×0,5l)

Опис:

Аеросолно средство за отстранување на дамки од теписи и мебелштоф кои се растворливи со разредувачи. Особено ефикасно за отстранување на нечистотии од пенкало, кармин, масло, асфалт, боја од кондури и мастило. Со брзо дество. Сертифицирано од Woolsafe.Шифра: 0117