Производи

1

Taski Tapi Deo (8 таблети)

Опис:

Таблети за дезодорација и озонирање на просторот. Се усисуваат и преку вреќичката од усисувачот за суво чистење и го озонираат воздухот за време на работата на усисувачот. Ја содржи новата “ONT” технологија за неутрализација на непријатни миризби во воздухот.Шифра: 0885