Лична хигиена и хигиена на раце

83-cream

SoftCare Dove Cream Wash H2 (800ml)

Опис:

Dove Cream Wash, сапун за миење раце и тело. Специјално формулиран, крем сапун и овозможува висока нега и влажност на кожата (содржи 1/4 хидратантен крем за нежност на кожата, лактат, амино киселини и формила за спречување на преголемо одмастување, пукање и сушење, свеж мирис и формира богата сапуница).Шифра: 0264