Лична хигиена и хигиена на раце

74-krema

SoftCare Dermasoft H9 (0.8l)

Опис:

Концентрирана крема за нега на рацете. Содржи високо ниво квалитетни состојки за омекнување и нега на рацете. Не содржи пархемски и мирисни додатоци. Соодветен за употреба во кујни и останати места каде е потребна зголемена нега на рацете. Содржи до 800 дози за нега на раце.Шифра: 476