Лична хигиена и хигиена на раце

65-new

SoftCare Antib. Foam Soap H4 (0.7l)

Опис:

Антибактериски сапун на база триклосан.во форма на пена. Се дозира од Softcare Foam Диспензер. Економичен (1750 дозирања од една вреќичка) и погоден за употреба во школи, јавни тоалети, канцеларии и згради и останати места со зголемена френквенција. Нежен со кожата со пријатен мирис. Содржи формулација со адитиви за нега на кожата што го прави пријатен за повеќекратно дневно користење.Шифра: 0165