Лична хигиена и хигиена на раце

Soft-Care-spraj-5l

Soft Care™ Des E Spray H5 5Л

Опис:

Soft Care Des E Spray  е дезифектант за раце на база на алкохол за дезинфекција на кожата без вода. Soft Care Des E Spray  е погоден за користење во сите подрачја, вклучувајќи ги медицинските установи и погоните за производство на храна.Шифра: 1314