Крпи, прибор и алатки за хигиена

3

Taski Microquick (пакување 5 ком, црвена, сина, зелена или жолта)

Опис:

Микрофибер крпи за повеќе-кратна употреба (Се пере од 300-400 пати на 95 С). Оптимална и издржлива. Истовремено отстранува нечистотија и мрснотија. Се користи за чистење со сува и влажна метода. Колор кодиран систем за спречување на кросконтаминација. Димензија: 40 х 40 цм. Позиционирање: – За чистење на сите горни површини. – Сервиси за чистење, – Хотели, – Здравствени установи, – Апликации за суво и мокро чистење.Шифра: Red 0131, blue 0132, yellow 0133 and green 0134