Вешерај

6

Clax 200 Color

Опис:

Концентрирано средство за забрзување на главниот процес на перење. Формулација на база мешавина од сурфактанти. Го помага и забрзува одстранувањето на масни/мрсни нечистотии на ткаенините и го спречува нивното повторно наталожување на материјалите кои дава високи резултати кај материјалите од памук, полиестер, работна облека и асталски чаршафи. Не содржи оптичко белило што го прави особено погоден за материјали со пастелни бои. Најпогоден како адитив на главно перење кога има флеки од шминка, кондури и слично.Шифра: 0095