Вешерај

Clax-Bioextra-Automat-18kg

Clax Bioextra Automat 18kg

Опис:

Прашок со високои перформанси за комерцијални перални. Особено погоден и за перење на ниски температури. Содржо силни ензими и ефикасна формулација на сурфактанти, агенси против посивување и корозија, намалување на тврдоста на водата, систем за белење на средни температури. Универзален за перење на материјали од памук, синтетички памук и обоени матријали.Одлично одстранување на масни/мрсни и нечистотии од честички.



Шифра: 1088