Вешерај

2

Clax Fer (5l)

Опис:

Средство за отстранување на флеки од метални оксиди. Погоден за третман на флеки од кујнски тави, и некои жолти флеки од ‘рѓа како кај работната облека и слично.Шифра: 0888