Вешерај

clax7-set-za-otstranuvanje-fleki

Clax 7 – Сет за отстранување флеки (4×0,5l)

Опис:

Сет од 4 производи за одстранување на сите видови на флеки од веш пред нивното машински перење. Содржина: 1.Clax 7 Protine (за флеки од крв, протеински флеки, какао, крем, пиво итн), 2.Clax 7 Tanin (за флеки од чај, кафе, вино, кола пијалоци, овошје и овошни сокови, трева итн), 3.Clax 7 Splend (за флеки од уље и фарби), 4.Clax 7 Fer (флеки од метални оксиди – ‘рѓа и сл). 5.Бокалче, 6.Четка за триење веш, 7.Прскалка за секој производ.Шифра: 0184