Производи

10

Салфетка Strong Lucart L-One 216TI

Опис:

2 слојна
Текстурирана, слепени слоеви
150 салфетки
Лист димензија 24цм х 16,4цм
Транспортен картон: 40 парчиња
Од чиста пулпа

PEFC Сертифициран производ
Соодветна хартија во допир со прехранатаШифра: