Производи

8

Хартиени салвети Le Carezze, 2 – слојна, 100% целулоза, 33см.х33см. Бела боја.

Опис:

Високо квалитетна салвета за рачно бришење од програмата на Fato, 2-слојна, 100% целулоза, 33см.х33см. Бела боја. Пакување од 50 парчиња.Шифра: