Производи

6

Медицинска прекривка Econatural 70

Опис:

2 слојна

Текстурирана, слепени слоеви

190 листа

Должина  70 м

Димензии на лист 59цм х 37цм

Транспортен картон: 6 ролни

ЕУ ЕКО ЛАБЕЛА

Содржат посебен лосион со бактериостатски ефектШифра: 1256