Производи

5

Спреѕ сапун Lucart Professional Identity 800ml

Опис:

Спреј сапун. Економично дозорање преку спреј апликација. Содржи 4.000 дози од 1 вреќичка 800 мл. Заштитен/патентиран системШифра: 1250