Производи

4

Диспензер за спреѕ сапун Lucart Professional Identity

Опис:

Дизпензер за спреј сапун. Економично дозорање преку спреј апликација. Содржи 4.000 дози од 1 вреќичка 800 мл. Заштитен/патентиран систем.

Достапен во бела и црна бојаШифра: