Производи

1

Хартија Централно извлекување 2сл./155м./ IDENTITY ECONATURAL LUCART 155 ID

Опис:

2 слојна
Текстурирана, слепени слоеви
554 листа
Лист должина 208 мм
Транспортен картон: 6 ролни
ЕУ ЕКО ЛАБЕЛА
Соодветна хартија во допир со прехранатаШифра: 1171