Кујни

vv

Divermite Plus Ѕиден диспензер за дозирање на концентрирани производи

Опис:

Ѕиден диспензер  за дозирање на концентрирани производи вреќички од 1,5 lit од Suma кујнската платформа. Погодно за мали кујни полнење на 750 мл Suma брендирани спреј прскалки и умивалници и садови за миење кујски прибор и површиниШифра: