Кујни

Optimax-машински-агенс-за-плакнење

Optimax машински агенс за плакнење (1x5L)

Опис:

Машински агенс за плакнење за перење на садови, прибор и чаши. Одлични перформанси за перење при услови на тврда вода.Шифра: 1236