Кујни

Optimax-General-(2X5L)

Optimax General (2X5L)

Опис:

Повеќе наменски алкален концентриран производ за чистење на површини во кујни, вклучувајќи подови, зидови, тавани, врати и комплетен спектар на кујнска опрема. Идеален микс од анјонски сурфактанти, растворувачи и детергенти што овозможуваат идеално чистење и одмасување на замастени површини и опрема во кујната. За редовно или периодично чистење. Може да се користи со мешање на 30- 50мл. во 500мл. вода за спреј прскалка или 10-30мл. производ во 1 литар вода за чистење на подови. Да се исплакне со вода после чистењето. Соодветен за употреба на сите површини во кујните. Брзо дејство и брзо се суши.Шифра: 1244