Кујни

Optimax-Dishwashing--detergent-(2X5L)

Optimax Dishwashing detergent (2X5L)

Опис:

Концентриран сјај за рачно перење на садови, прибор, стакло и други кујнски инвентар. Составен од софистицирани состојки кои даваат одличен ефект на перење и одмастување. Се раствора со додавање на 1-4мл. концентриран производ на 1 литар топла вода. Лесно плакнење, ефикасна и економска употреба.Шифра: 1243