Новости

darfresh_fresh1
15/ 08/ 17/

Criovac

Одсега, пакувањето на преработеното месо, може да биде поефикасно, похигиенски и попретставително на полиците по маркетите и месарите каде што го дистрибуирате.

darfresh_on_tray

Со помош на вакумските пакувања Darfresh® месото (телешко, свинско, јагнешко) има подолг рок на траење и подраматична презентација пред потенцијалните косументи. Самиот продукт, месото, служи како калап при пакувањето, па така секое пакување изгледа мазно, без набори и меурчиња од воздух. Поради двете најлонски бариери кои ги има пакувањето дозволува вашиот продукт да биде презентиран на полиците и вертикално, лесен е за отварање и безбедноста на самата храна е зголемена поради водоотпорното пакување.