Објектна хигиена

Taski-Sani-4-in-1

Taski Sani 4 in 1 SD (1,4 lit)

Опис:

Концентрирано, повеќенаменско средство за чистење тоалет со четири дејства.

Чисти, отстранува каменец, деинфицира, дезодорира (има парфем + дезодорација на база ONT технологија и заедно со дезодорација и дезинфекцијата ги елиминира непријатните миризби.

Економичен, ефикасен и повеќе дејства во 1 производШифра: 000308