Објектна хигиена

Taski-Jontec-300

Taski Jontec 300 SD (1,4 lit)

Опис:

Ниско пенливо повеќенаменско неутрално концентрирано средство за чистење на сите водоотпорни површини со машински и рачни апликации.

Формулација со ONT технологија за неутрализација на непријатни мириси. Со вградена дозирна глава SmartDose за сигурно и контролирано дозирањеpH нетрално.

Брзо дејство и брзо се суши.Шифра: