Објектна хигиена

Optimax-Bathroom-Sanitiser

Optimax Bathroom Sanitiser (2x5L)

Опис:

Концентрирано алкално средство за чистење и дезинфекција на сите површини во тоалети. Ефикасно ги чисти и дезифицира сите вообичени нечистотии и микроорганизми во тоалетите. Посебно добар за чистење на емајл, порцелан, керамички плочки.

Остава сјајни површини, а при тоа оставајќи пријатна миризба. Се раствора 125мл. производ на 5 литри вода за чистење на подови или 75мл. Производ на 750мл. вода за спреј прскалка за чистење и дезинфекција на умивалници, плочки, шољи…Шифра: 1239