Објектна хигиена

taski-sani-antikalk

Taski Sani Antikalk 5л

Опис:

Средство за чистење на санитарии на база на киселина и одстранувач на бигор за површини отпорни на киселини.

На база на сулфурна киселина, Содржи инхибитори на корозија Особини на одстранувач на бигор и  единствена патентирана технологија за неутрализација на мирис (O.N.T.)

Спремен за употреба. Се аплицира неразреден.Шифра: 1099