Крпи, прибор и алатки за хигиена

Micro-One

Vileda professional Micro One крпи за еднократна употреба

Опис:

Крпи за еднократна употреба со повеќе предности.

MicroOne се крпи за еднократно чистење со супериорни перформанси чистење. Таа е идеална за бришење на сите тврди површини во чувствителните области на хигиена или во области каде нема услови за правилно перење на крпите.Шифра: