Крпи, прибор и алатки за хигиена

krpi

MicroTuff PLUS (Пак.5/1)

Опис:

Микрофибер крпа од ткаено влакно.

Високо-ефикасна за нерамни површини.

Тешка и високо квалитетна со висока апсорпција.

Димензија: 38х38см.

(Пак.5/1)Шифра: 1111, 1112, 1113 и 1039