Крпи, прибор и алатки за хигиена

krpi

MicroTuff Swift (Пак.5/1)

Опис:

Бои; црвена, жолта, зелена, сина

Микрофибер крпа од ткаено влакно.

Економична и ефикасна за нерамни површини

Димензија: 38х38см.

(Пак.5/1)Шифра: 856, 857, 858 и 1114